Деветима са арестувани при спецакцията в Пазарджишко (ВИДЕО) - DC news

Деветима са арестувани при спецакцията в Пазарджишко (ВИДЕО)

Арестуван е мъж, стрелял по куче в Лесичово, образувани са 20 досъдебни производства

Девет души са задържани при специализираната полицейска операция, която се провежда на територията на област Пазарджик. При тях са установени притежание на високорискови наркотични вещества, употреба на моторни превозни средства под въздействието на алкохол, наркотични вещества или дерегистрирани МПС-та, извършители на кражби, незаконно съхранение на акцизни стоки без бандерол, съобщи БНТ.

С цел превенция на т. нар. “купуване на гласове” са проверени питейни и увеселителни заведения, заложни къщи и търговски обекти. До този момент не са установени нарушения.

Масирана спецакция срещу изборната търговия, битовата престъпност и дрогата тече в Пазарджик (СНИМКИ/ВИДЕО)

Образувани са 20 досъдебни производства за установени различни видове престъпления. На територията на Пазарджик и областта са проверени стотици автомобили, има съставени актове и фишове. В рамките на акцията е задържан и извършител на стрелба по куче с въздушна пушка на територията на Лесичово.

Акцията, разпоредена от главния секретар на МВР и е свързана с противодействието на битовата престъпност, притежанието и разпространението на наркотици, пътната безопасност, превенция на правонарушенията свързани и избирателните права на гражданите, продължава и през нощта.

Подобни статии

Top