Девойка реши да продаде девствеността си за нов айфон, но получи шокиращ урок! (ВИДЕО)

Тинейджърка от Пекин

решила да продаде девствеността си, за да може да си купи новия айфон 8. Когато пристигнала на уречената среща в хотелската стая обаче, тя била шокирана да види четирима голи мъже, пише unilad.co.uk.

Ксияо Чен публикувала обявата в онлайн форум, на която написала, че продава невинността си за 2 500 евро. Когато се озовала сама с мъжете в стаята обаче, изненадващо се появила Нана – известна блогърка от китайската столица, която изгонила мъжете.

Цялата ситуация била организирана от Нана, за да даде урок на момичето. Нана видяла обявата в интернет. След това се престорила, че е секретарка на известен бизнесмен и повикала момичето на разговор.

Цялата среща е била снимана тайно, а на видеото девойката твърди, че иска да продаде девствеността си, за да може да си купи новия модел смартфон, тъй като всичките й приятелки го имали.

Нана се е специализирала да открива хора, които са минавали през тежки житейски ситуации. В предварителния си разговор с девойката й платила депозит. Когато момичето влязло в стаята да се запознае с „клиента“, той веднага й дал въпросния iPhone.

След това от банята излезли още трима мъже, които й казали, че искат „малко забава“. Хвърлили я на легло й й казали, че ще я изнасилят групово, а след това влязла Нана.

„Сега изплаши ли се? Но вече е късно. Не си струва да се продаваш, най-малкото за телефон,“ скарала й се блогърката. След това помолила всичките да излязат, за да разговаря с момичето насаме.

Източник: БЛИЦ 

Top