Девойка се залюби с 46-годишен, съседите я принудили да се изсели (СНИМКИ)

19-годишна девойка се оплака, че била принудена да се изсели от родния си град заедно с 46-годишния си съпруг заради местните хора, които не гледали с добро око на разликата във възрастта им от 27 години.

Бет Телфърд и Анди трябвало да се преместят от Северен Уелс в град Нелсън – на 170 мили разстояние, за да не слушат как съседите обвиняват мъжа в педофилия, съобщава „Мирър“.

В родния им град Анди, който е шофьор на автобус, бил наричан „педофил“ от съседите си. Тормозът продължил две години и странната двойка решила да се изсели.

Анди и Бет са заедно от три години и имат двама сина.   Бет, която в момента е домакиня, сподели: „Когато живеехме в Северен Уелс, съседите наричаха Анди „педо“ на улицата през цялото време и ми казваха, че имам проблеми с баща си.

Наричаха го педофил дори пред децата и се тревожех, че те ще израснат, слушайки как хората говорят така за баща им.

Последната капка беше, когато някой надраска със спрей „педофил“ целия работен ван на Анди. Коментарите, които получавахме, бяха наистина болезнени и аз мразя да виждам Анди толкова разстроен заради това, което казват за него“.

„Независимо от мнението на хората, ние стоим здраво като двойка и се надяваме, че след като се преместихме, ще имаме ново начало и хората ще ни позволят да сме щастливи във връзката си. Анди е любовта на живота ми и разликата във възрастта не променя нищо“, добавя тя.

  Двамата се запознават през 2015 година, когато Анди, който работи като хамалин, помагал на майката на Бет да се нанесе в нова къща.

„Веднага харесах Анди. Той беше такъв джентълмен. Той беше приятел на майка ми и два пъти по-възрастен от мен, затова се притесних какво ще си кажат хората. Но не можех да контролирам чувствата си към него“, разказва Бет.

Две седмици по-късно тя била тази, която го поканила на среща. Оженили се през ноември 2016-а, имат двама сина – на две години и на 9 месеца.

Източник: БЛИЦ 

Подобни статии

Top