Дейвид Хъдълстоун с титла в многобоя, 3 златни и 1 бронзов медал

Звездата на  клуб ГСК Ели-ГАШ обра отличията на Държавното първенство, Веселин Кавалджиев от Спартак (Пловдив) със злато на успоредка

Дейвид Хъдълстоун от клуб ГСК Ели-ГАШ спечели три златни медала на финалите на отделните уреди при мъжете на държавното първенство по спортна гимнастика, което се провежда в зала „Строител“ в Пловдив. Хъдълстоун, който снощи взе титлата и в многобоя, е първи на прескок, на халки и на кон с гривни, а освен това спечели и бронзовото отличие на земна гимнастика.

На земя шампион стана Светослав Ангелов (ЦСКА), на висилка първи е Димитър Бърдарски (СК А-ГИМ), а на успоредка златото взе Веселин Кавалджиев (Спартак Пловдив).

На финалите при жените шампионката в многобоя Рая Ранчова (ГК Левски Спартак 08) спечели титлите прескок, на греда и на земна гимнастика, както и трета на успоредка, а Ралица Милева (СКГСФ Стрийт Уъркаут) е първа на успоредка и трета на греда.

Десислава Тодорова (СК Гимнастика, Стара Загора) спечели две сребърни отличия – на прескок и на земя.

Държавното първенство бе последна проверка за гимнастиците ни преди Европейското първенство в Шчечин (Полша) от 10 до 14 април.

Подобни статии

Top