ДГ „Кремена“ с коледен базар в подкрепа на благотворителна кампания (СНИМКИ)

Малчуганите подкрепят кампанията „Капачки за бъдеще“

Коледен благотворителен базар организираха родители, учители и целият колектив на детска градина „Кремена“ в пловдивския район „Тракия“.

Децата от детската градина създадоха с много любов и всеотдайност красиви творения – сурвачки, коледни картички и играчки, празнична украса и коледни сладки – за всекиго по нещо.

Благотворителният базар, по време на който се продават техните произведения, е разположен във физкултурния салон на централната сграда на градината, както и във филиала й, в бл. 11, вх. В. Той може да бъде посетен от всички желаещи да подпомогнат благотворителната инициатива в часовете от 7:00 до 9:00 и от 16:00 до 18:00 до 21 декември.

С подкрепата на кмета на „Тракия“ Костадин Димитров, щанд с изработените от малчуганите предмети, ще има и в сградата на районната администрация. Там жителите на района ще могат да го посетят от 9:00 до 16:00 ч. отново до 21 декември.

Събраните средства от продадените предмети ще отидат в подкрепа на кампанията „Капачки за бъдеще“, която детска градина „Кремена“ подпомага.

Подобни статии

Top