ДГ „Зорница“ в Асеновград с номинация "Златна ябълка“ - DC news

ДГ „Зорница“ в Асеновград с номинация „Златна ябълка“

ДГ „Зорница“ – Асеновград участва в конкурс за принос към живота и благосъстоянието на децата.

Състезанието се провежда за 13-та поредна година. Инициативата е на „Национална мрежа за децата“. С наградата „Златна ябълка“ се отличават институции, които са символ на грижата си към най-малките. Малчуганите са тяхна мисия и кауза.

Тази година за първи път публиката ще участва в избора на победителите, които досега бяха определяни от експертно жури. Асеновградската детска градина е номинирана от родител, чието дете е възпитаник на „Зорница“.

Детското заведение е номинирано, като институция, която с работата си допринася за защита правата на малките жители на община Асеновград и за подобряване на тяхното благосъстояние.

Гласуването се осъществява онлайн в сайта на „Национална мрежа за децата“ – ТУК. (За да се валидира гласът Ви, след гласуване трябва да се отвори зададения от Вас e-mail и да се кликне върху изпратения линк за потвърждение.)

Срокът, в който всеки може да подкрепи ДГ „Зорница“ е до 10.05.23 г. (сряда). Победителите ще бъдат обявени в навечерието на Деня на детето – 1-ви юни.

Подобни статии

Top