Диаманта нокаутира Конър Макгрегър при завръщането му в ММА! (ВИДЕО)

Американският боец взе реванш от ирландеца и за втори път в кариерата си вдигна междинната титла в лека категория

Суперзвездата Конър Макгрегър се сгромоляса при завръщането си в ММА и записа историческа първа загуба с нокаут в кариерата си. Ирландецът бе гвоздеят на вечерта в UFC 257, но бе нокаутиран в средата на втори рунд от Дъстин Порие. Така Диаманта за втори път в кариерата си вдигна междинната титла в лека категория.

Гала вечерта се проведе в Абу Даби на остров Яс. Битката им беше реванш в лека категория. Преди няколко години Конър успя да нокаутира Порие за по-малко от две минути, но този път нещата бяха различни.

Макгрегър не изневери на стила си и започна експлозивно, вкарвайки ляво кроше, но малко след това Порие реализира тейкдаун. Двамата влязоха в клинч до клетката и си разменяха удари с рамо и колена. Първи рунд завърши с хубави десни и леви прави на Макгрегър.

Ирландецът продължи в същия стил и в началото на втория рунд, но Порие вкара няколко кика, с които видимо извади водещия крак на Макгрегър извън строя. Това бе ключовото за успеха на Диаманта, който успя да вкара десен прав и впоследствие прати Конър в нокдаун. Реферът спря боя, което подпечата победата на американеца.

 

Подобни статии

Top