Диана Габровска с нова еротична сесия 

За пълнолетието на „Playboy“ – България – от Ню Йорк и Момин проход – с любов

„Playboy“ България, посреща 18-ата си година с пищен брой, от корицата на който грее известната кандидатка за кмет на Момин проход Диана Габровска. Диана съблича дрехи и душа за читателите – но този път не предизборно, а за да разкаже за трудните избори в своя живот.

Да ви припомним коя е Диана Габровска:  в навечерието на местните избори миналата есен избухна скандал заради еротичните снимки на кандидатката за  кмет на Момин проход, които затрупаха социалните мрежи и шокираха обществеността. В новия брой на списанието става ясно кой е правил въпросните снимки и как те са се появили публично, какво донесе цялата история на нея и семейството ѝ…

Новата й сесия е изпълнена от светата троица на българската модна фотография – Слав, Хубен и Диляна Флорентин, за да докаже на Момин проход и на цялото българско човечество, че еротиката не е престъпление, а изкуство.

В новия брой на култовото списание ще разберете също и защо зайчетата на „Playboy“  са в рисковата група на COVID-19. Кога отвори музеят на вагината и какво е „интимен координатор”.

1 2

Подобни статии

Top