Диета с кисело мляко стопява до 7 кг само за седмица

Диета с кисело мляко стопява до 7 кг само за седмица

Ако искате да влезете във форма само за седмица,

достатъчно е да хапвате кисело мляко, колкото си поискате. Запознати с диетите твърдят, че точно този хранителен режим ще ви помогне да свалите между 4 и 7 килограма само за седем дни.

През цялата седмица трябва да похапвате кисело мляко на корем и в неограничено количество. С другите продукти обаче ще трябва да се съобразявате.

Според диетолозите диетата с кисело мляко е супер ефективна, но към нея не трябва да се прибягва често.

Подобен хранителен режим може да се спазва най-много веднъж на два месеца. През седмицата, в която сте на млечна диета обаче, освен кисело мляко трябва да ядете и други храни.

В първите три дни в менюто трябва да добавите варен ориз и варени картофи, като можете да пиете и по чаша бяло вино. Други алкохолни и газирани напитки не се разрешават.

От четвъртия до шестия ден се позволява да похапвате варено или печено пилешко филе. Можете да добавите и гарнитура от пресни зеленчуци. През тези дни алкохолът е забранен.

В последния, седми ден на диетата, освен кисело мляко, може да ядете и плодове, но без грозде. Можете да изпиете и чаша бяло вино.

Според диетолозите, след като приключите с тази диета, не трябва да започвате да ядете безогледно, а да постепенно да увеличавате количествата на продуктите, с които се храните.

По време на диетата кафето и чаят са позволени, но не повече от една чаша на ден.

Специалистите твърдят, че диетата е трудна само през първите два или три дни. След това организмът се настройва към режима.

По материали от gotvach.bg

Подобни статии

Top