Диета с праскови смъква 3 кг за 3 дни

Диета с праскови смъква 3 кг за 3 дни

В сезона на прасковите,

няма как да не обърнем внимание и на този много вкусен, изключително полезен и супер диетичен плод.

Ароматният и сочен златист плод е събрал в себе си почти цялата гама витамини и минерали, а съдържа също и протеини. В него има много витамини А, В и С, желязо, калий и фосфор.

Прасковите засилват имунитета,

намаляват риска от хипертония, засилват мускулния тонус и балансират нервната система. Освен това са източник на лутеин и ликопен, които предпазват тялото от мускулна дегенерация, сърдечни болести, рак и др. Те понижават нивата на холестерола и дават енергия, тъй като са богати на захар и въглехидрати.

Освен това правят кожата на тялото копринена, тъй като съдържат антиоксиданти. Същите тези антиоксиданти намаляват стареенето и спират увеличението на туморните клетки.

Редовното ядене на праскови прочиства стомашно-чревния тракт, има диуретичен ефект заради  фибрите и стимулира работата на бъбреците. Препоръчват се също при подагра и ревматизъм.

Диети с праскови има много.

Ние ви препоръчваме най-бързата, с която ще отслабнете 3 килограма само за три дни, като при това няма да се налага да ядете само праскови и така божественият плод няма да ви омръзне.

Примерно меню:

Закуска:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

1 кафе

Обяд:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

пилешки гърди на скара

Вечеря:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

2 варени яйца

 

 

Подобни статии

Top