Диетата на Кейт по време на бременността

Кейт Мидълтън винаги е изглеждала безупречно, дори и след трите си раждания. Спомняте ли си колко фина беше тя само няколко часа, след като даде живот на принц Луи? Освен това и трите ú бременности започнаха с много силно сутрешно гадене и хрема, които тя успя да преодолее благодарение не само на невероятната си воля, но и на хранителния си режим.

И въпреки че е кралска особа, Кейт също е имала своите периоди на непреодолим глад по време на бременноста и дори е прибягвала към хипнотерапия, за да контролира желанието си за хранене.

Според източници главните участници във всекидневното меню на Мидълтън били авокадото, горските плодове и овесените ядки. Именно тези храни са ú помогнали най-много в борбата със сутрешното гадене.

Разбира се, херцогинята също е имала тежки пристъпи на глад, свързани с желанието за консумация на конкретни храни. Например, тя веднъж помолила принц Уилям спешно да ú донесе буркан с кисели краставички. Любимият ú откликнал моментално на желанието ú, но се оказало, че в кралската кухня в момента не е имало кисели краставички. Липсата била запълнена светкавично с доставка в двореца и Кейт получила така желаните ситно нарязани кисели краставички с добре препечена филийка.

В момента Мидълтън продължава да спазва стриктна диета, която е базирана най-вече на плодове и зеленчуци.

Източник: woman.bg

Подобни статии

Top