Дигиталното земеделие в действие показват на АГРА 2019

Как изглежда земеделието на бъдещето в настоящето

Как изглежда модерното земеделие на бъдещето? Експерти ще отговорят на този въпрос по време на Международната селскостопанска изложба АГРА 2019. Те ще разкажат за последните новости в сферата на прецизното земеделие и дигиталното управление на земеделските стопанства. Ще бъдат демонстрирани конкретни примери от практическата употреба на дигиталното земеделие и неговите приложения.

От визуализация на полетата от птичи поглед, през реално отработеното време на машините, пълния контрол на работните дейности, сложността от управление на наетия терен, до извличане стойността на данните от записващите устройства и възможност за вземане на решения в реално време за постигане на по-висока агрономична ефективност.

Защото знаейки „къде?“ и „защо?“ е ключът към по-устойчиви резултати – всяка година, на всяко поле.

Настъпващата с изключително бързи темпове цифрова трансформация на сектора е неизбежна и има потенциала да направи революция в земеделието, като помогне земеделската работа да стане по-прецизна, ефективна и интегрирана, с по-добри реколти и с по-високо качество.

Форумът се провежда по време на Международната селскостопанска изложба АГРА 2019, която се счита за най-голямата платформа на агробизнеса в цяла Югоизточна Европа.

 

Подобни статии

Top