Дилър на наркотици почина, след като скочи от прозорец на пловдивско районно

Вътрешният министър Младен Маринов възложи проверка

30 годишен мъж почина, след като скочи от третия етаж на пловдивско районно управление.  Към 16 часа вчера на улица в града полицаи спрели за проверка група от три лица. При вида на униформените единият от тях – 30-годишен, криминално проявен  за грабежи и наркотици, изхвърлил найлонови пликчета със суха зелена тревиста маса и бяло прахообразно вещество.

След извършения на място оглед тримата са отведени в ареста на 06 РУ. По първоначални данни, късно вечерта 30-годишният арестант е поискал да ползва санитарно помещение.

Бил е придружен от полицейски служител, но възползвайки се от притворената врата, скочил през прозореца от третия етаж. Незабавно е пристигнал екип на спешна помощ, мъжът е транспортиран в болница, където по-късно е починал от получените при падането наранявания.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата. Със заповед на министър Младен Маринов започва проверка, която ще изяснява всички факти и обстоятелства по случая. Проверката е възложена на Дирекция „Инспекторат“ – МВР

Подобни статии

Top