Дилиан Уайт се закани на Кобрата, Тервел излезе в почивка

Британецът смята да използва факта, че Кубрат е отворен за леви крошета, както при нокаута от Кличко

Британецът Дилиън Уайт се закани да нокаутира Кубрат Пулев. Както е известно в началото на миналата седмица от IBF изпратиха писмо, че трябва да се проведе елиминаторен двубой между Кобрата и Уайт, а победителят ще има възможността да се изправи срещу Антъни Джошуа.

„Вярвам, че мога да го победя. Той е отворен за леви крошета, както видяхме по време на повечето от битките му. При единствената загуба от Владимир Кличко той бе разпилян от лявото кроше, а това е един от моите най- добри удари. Напълно съм убеден, че ако приема тази битка ще го нокаутирам“, закани се Уайт.

„Той е участвал в големи битки, а в един момент имаше възможност да стане световен шампион. Но по някаква причина нещо се обърка и той наистина не успя да разкрие потенциала си като професионалист“, каза още британецът по адрес на Пулев.

След 10-ата си победа на професионалния ринг братът на Кобрата – Тервел Пулев се прибра в родината, а на летището го очакваше нов „мач“. Този път по великденска традиция – с яйца.

Българският боксьор, който остава непобеден, след като във Виена нокаутира във втория рунд унгареца Ласло Пензеш, бе посрещнат от колоритна група приятели, които му честитиха Великден и го призоваха на дуел с яйца. Въпреки че с охота и широка усмивка Пулев се включи в празничната традиция, професионалните му планове са далеч по-различни. Той самият усеща, че има нужда от почивка, след интензивната програма в последните месеци.

„От тук нататък не мога да кажа със сигурност. Може би лятото ще имам мач. Чувствам, че имам нужда от 1-2 седмици почивка, пък ще го коментираме и с моя треньор“, каза Пулев пред bTV.

Подобни статии

Top