Димитър Илиев: Написахме още една славна страница в историята на Локомотив (ВИДЕО)

Вижте какво заяви Футболист на годината на Пловдив

„На първо място искам да благодаря на агенцията Темпо Нюз, че възроди тази много хубава традиция. За мен е чест за трети пореден път да спечеля допитването до журналистите, защото знам през годините какви феноменални футболисти са играли в Пловдив и за мен това е много голямо признание, от което се чувствам горд и щастлив.

Поздравявам всички момчета, които попаднаха в класацията. Виждаме че и футболния отбор на Марица се възражда, вече са в „Б“ група,, играят добър футбол. Поздравявам абсолютно всички, които се занимават с футбол в Пловдив, защото това не е нещо лесно в последните години.

Благодаря и на всички мои съотборници и на всички в клуба, защото постигнахме за поредна година много добри резултати и записахме още една славна страница в историята с това второ място.

Благодаря на всички, които са гласували за мен, пожелавам на всички да са живи, здрави и щастливи и тази година да бъде още по-успешна“, заяви капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев.

Той бе избран за трета поредна година от спортните журналисти за „Футболист на годината“ на Пловдив за 2021 година. Това стана в традиционната анкета на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронното онлайн издание TempoNews.net.

В оспорвана битка за първото място капитанът на „черно-белите“ събра 91 точки, с 5 точки повече от Тодор Неделев, който остана втори в класацията с 86 точки. Третото място заслужи Георги Минчев с 26 точки.

Подобни статии

Top