Димитър Илиев очаква втори син през лятото

Да си Футболист на годината е огромно признание за мен и Локомотив, надявам се на ново начало в националния отбор

Футболист номер 1 на България и Пловдив Димитър Илиев чака второ дете през лятото. Капитанът на Локомотив (Пловдив) бе специален гост на предаването „COOLt“ по bTV. Илиев и съпругата му Мартина имат син Йоан на 2 години.

Малкият Йоан през април ще навърши 3 годинки. Според баща му, засега много му се отдава пеенето и опитите да свири на китара, но задължително ще тренира някакъв спорт.

„Бих се радвал дори да не е футбол, да практикува спорт, дори на аматьорско ниво. Спортът изгражда навици и учи на дисциплина. С каквото реши да се занимава, винаги ще го подкрепяме“, заяви Димитър Илиев.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitar Iliev (@dimitar.iliev41)

„Не е лесно да си две поредни години на върха. Това ме кара да се чувствам горд с нещата, които постигнах аз и моят отбор през последната година.

Няма как с един мач да постигнеш подобно признание. При нас ключът беше постоянството и надграждането, което постигнахме. С изключение на един или два мача, държахме едно ммного високо ниво. За мен и за Локомотив като отбор това, което се случва в последните 2 години, е много голямо“, добави Илиев.

„Надявам се мачът с Швейцария да е ново начало за националния отбор. Мисля, че Ясен Петров е точният избор за селекционер. Той ми бе треньор, когато прохождах в големия футбол в Локомотив“, завърши капитанът на „черно-белите“.

Подобни статии

Top