Димитър Илиев: Оставам в Локомотив, тук съм си у дома! (ВИДЕО)

Всеки футболист иска да се развива и взима решенията за себе си, аз вече взех моето

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев призна, че към него е имало оферти, но в крайна сметка е решил да остане на „Лаута”, подписвайки нов договор.

„В Локомотив съм си вкъщи. Хората ме обичат, уважават мен. Обичам клуба, а и това е най-доброто за семейството ми. Имаше известни разговори, седнахме, разбрахме се и продължаваме да развиваме това, което правим в последните няколко години”, сподели той

„Имаше интерес, със сигурност. Начинът, по-който играем в последните години, не само към мен, но и към други футболисти е имало интерес, но какво е имало като оферти  няма никакво значение. Седнахме, поговорихме, и реших за себе си, че за мен е най-добре да се обвържа почти до края на кариерата си с Локомотив. Ако си изпълня договора с Локомотив ще бъда на 35 години. Все пак във футбола не се знае. Това което правим с Локомотив заслужава голямо уважение от футболната общественост.  Феновете на Локомотив могат да се гордеят само с отбора ни”, каза още опитният нападател.

Идва един момент, в който не можеш да задържиш даден футболист, особено ако е в добра футболна възраст. Каквото и да предложиш на даден футболист е нормално да има оферти. Всеки футболист иска да се развива и взима решенията за себе си. Разбира се, отборът също прави всичко възможно да има конкуренция в състава. Не можем да се сърдим на някого, че търси развитие на кариерата си”, допълни още Митко Илиев.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top