Димитър Илиев подари 112 футболни топки на ДЮШ на Локомотив (СНИМКИ И ВИДЕО)

Футболист №1 на България за 2019 година подкрепя искането на феновете за допускането на публика по стадионите

Футболист номер 1 на България за 2019 година Димитър Илиев подари 112 топки на детско-юношеската школа на Локомотив (Пловдив). Капитанът на Локомотив избра да зарадва малчуганите от различните гарнитури на своя клуб, в чиято школа израства и самият той.

Официалното връчване на топките бе на днешния Международен ден на детето на терена на клубния стадион на „черно-белите“ в парк „Лаута“.

На събитието не бяха допуснати фенове, а връчването се състоя при спазване на разпоредбите за опазване на здравето, включващи задължителни противоепидемични мерки като маски и дезинфекция на ръцете.

„Пожелах им да изживеят мечтите си и да вдигнат много купи и титли. Аз също съм тръгнал от тази школа и затова изборът ми да подаря топки тук е логичен. Да се надяваме, че скоро отново ще вдигнем Купата на България. Но още полуфиналите срещу Левски ще бъдат много тежки. Силите са изравнени, пък и без публика няма да го има и факторът на домакинското предимство“, заяви Димитър Илиев.

Капитанът на „черно-белите“ подкрепи изцяло искането на фенклубовете за допускане на публика по стадионите на 30% от техния капацитет.

Подобни статии

Top