Димитър Илиев: Титлата не е реална цел, гоним тройката (ВИДЕО)

Бруно Акрапович даде пример, че във футбола не винаги най-важни са парите, а желанието на играчите да се раздават

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри в специално интервю за Канал 3, че реалната цел пред отбора за следващия сезон е влизане в челната тройка, а не шампионската титла.

Нападателят бе избран за „Футболист на футболистите“ за изминалия сезон от своите колеги, а той разказа и за борбата си с коронавируса, който повали няколко футболисти от носителя на Купата на България.

„Всички, които имахме положителни проби за коронавирус, сме здрави. Нямаме проблеми и постепенно навлизаме във форма. Надявам се да бъдем готови за финала за Суперкупата срещу Лудогорец.

Наградата е много ценна за мен и носи голямо удовлетворение за мен след успешния сезон. Рано ни е да говорим за титлата, но можем да влезем в борбата за Топ 3. Трябва да бъдем реалисти и следващият сезон ще бъде успешен ако завършим сред първите три отбора.

Бруно Акрапович остава в Локомотив (Пловдив). Той се опита да даде пример, че във футбола не са най-важни парите, а желанието на играчите да се раздават за клуба“, каза Димитър Илиев.

Подобни статии

Top