Димитър Илиев: Винаги съм се учил от Камбуров (ВИДЕО)

Вижте какво заявиха Атанас Узунов, Георги Иванов – Гонзо, Александър Тунчев, Даниел Боримиров, Владимир Манчев, Георги Петков, Георги Илиев и родителите на Мартин Камбуров

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, който два пъти поред е Футболист на годината, се изказа с огромно уважение за голмайстор №1 на България в професионалния футбол Мартин Камбуров по време на специалната гала вечер в Пловдив.

„Преди няколко години, като видях колко гола му остават, не вярвам, че са били много хората, които са вярвали, че ще го направи. Той направи нещо историческо. На такава възраст да бележи с такава лекота. Мога да му пожелая да е здрав и в бъдещите начинания да е също толкова силен, колкото и във футбола.

Много трудно се отбелязват толкова голове. Не са много футболистите в света,  които са способни на такова нещо. Това си е даденост, ако не си се родил голмайстор, не можеш да станеш такъв.

За мен е удоволствие и чест, че съм бил съотборник с него и че съм играл срещу него. Надявам се, да съм успял да взема нещо от него, защото винаги съм се учил. Той е типичен таран, докато аз съм малко по-различен. Още като ме взема при мъжете, той и на тренировки много рядко пропускаше. За мен е чест, че деляхме една съблекалня“, заяви Димитър Илиев.

Подобни статии

Top