Димитър Иванов: Нека сърцата ви да са пълни с любов, а душите и домовете ви с топлина!

Скъпи жители на община „Марица“,

В деня, когато е роден Исус Христос, се раждат и мечтите за по-добро бъдеще, за мирна и благодатна година. След последния период на изпитания, през който преминахме, от все сърце вярвам, че настъпващата 2022 г. ще е по-спокойна и наситена с хармония и радост.

Всеки от нас, по един или друг начин, се сблъска с последствията от пандемията. Някои преодоляха по-леко препятствията, други – не толкова. Поуката за всички ни е, че само заедно, с отговорност, състрадание и грижа за другите, ще можем да оставим зад себе си тези 2 години, които промениха целия ни живот.

В този велик за християните празник, желая сърцата Ви да са пълни с любов, а душите и домовете Ви – с топлина! Помагайте си, прощавайте си, милейте един за друг, проявявайте повече разбирателство, милосърдие и съчувствие към ближния си!

В този съкровен ден, в който се е родил Божият Син Исус Христос, Ви пожелавам да сте благословени с много здраве, мъдрост, берекет и благоденствие през цялата година! Нека вярата ни в Бог не ни напуска и ни дава сили за много добри и праведни дела, нека Исус Христос закриля нас и семействата ни!

Честито Рождество Христово!
Кмет на община „Марица“
Димитър Иванов

Подобни статии

Top