Димитър Колев запали светлините на Коледната елха в “Западен“ (СНИМКИ)

Коледното дърво е разположено в изцяло новия парк “Ружа“

Кметът на “Западен“ Димитър Колев запали светлините на голямата Коледна елха в района. Той бе подкрепен в тази задача от специално пристигналия в Пловдив за събитието Дядо Коледа, деца и родители от района.

Тази година символът на един от най-светлите християнски празници е в центъра на изцяло новия парк “Ружа“, където ще радва малки и големи през целия месец.

“Искам да пожелая на всички на първо мяс

то да бъдете здрави. Нека магията на Коледа да запали в сърцата ви светлина, обичайте се, живейте в мир и разбирателство. На Рождество Христово стават чудеса, нека тази Коледа бъде вашето чудо“, обърна се кметът на района към присъстващите. След това всички заедно отброиха от 10 до 1 и елхата грейн. За присъстващите деца пък имаше лакомства, осигурени от районното кметство.

За разлика от предишни години, сега Коледното дърво е разположено в изцяло новия парк “Ружа“ зад студентските общежития. Със своите модерни детска площадка и фитнес на открито, напълно нови алеи, осветление и видеонаблюдение, той се превърна в любимо място за жителите на района още преди да бъде открит официално. Сега, с греещата в празнични светлини елха в центъра му, той е още по-красив и празничен.

Подобни статии

Top