Димитър Колев запали светлините на празниците в ОУ „Елин Пелин“ (СНИМКИ)

Нека магията на Коледа завладее всички ни, обърна се към деца и учители кметът на район „Западен“

Кметът на район „Западен“ Димитър Колев гостува в ОУ „Елин Пелин“, за да запали тържествено празничните светлини. „Искам да пожелая на вас и вашите семейства да сте здрави, щастливи и усмихнати. Нека магията на Коледа завладее всички ни, благодаря ви, че отново ме поканихте да празнувам с вас“, обърна се към домакините си той. Децата го посрещнаха с песнички и пожелания за здраве, след което отрупаха своя гост с подаръци, ръчно изработени от тях.

По време на тържеството бе представена и друга прекрасна инициатива на ръководството на ОУ „Елин Пелин“. Директор Таня Вангелова показа кутията с благодарности, в която през целия месец ноември всеки от училището е имал възможността да пусне своето „Благодаря!“, адресирано до хората, които го заслужават.

С тази инициатива деца, родители и учители изразяват своята признателност към всички, допринесли с нещо за развитието на училището. Към кампанията са били приобщени и бивши учители и ученици, уважени са всички дарители, както и хората, допринесли за по-добрите условия в училището. В тази връзка и кметът Колев получи своето „Благодаря“, тъй като с негова подкрепа ОУ „Елин Пелин“ разполага с изцяло нова класна стая.

Подобни статии

Top