Димитър Ковачев-Фънки и цяла плеяда комици играят „Веселата карета“ от Елин Рахнев на пловдивска сцена

В най-новата пиеса на Елин Рахнев, Фънки влиза в ролята на погребален агент

Театър „Иван Димов“ Хасково гостува на пловдивска сцена на 14 декември от 19.00 часа в Дома на културата „Борис Христов“ с „Веселата карета“ от Елин Рахнев.

Във „Веселата карета“ своя актьорски дебют на театралната сцена прави известният български музикант, бизнесмен и участник в журито на различни телевизионни музикални формати Димитър Ковачев-Фънки. В най-новата пиеса на Елин Рахнев „Веселата карета” той влиза в ролята на погребален агент.

В спектакъла участват актьорите: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Сценографията е на Анелия Райкова, а музиката на Георги Георгиев от група „Остава”. Елин Рахнев е автор и режисьор.

Работата по този проект е започнала още в началото на лятото. Премиерата на постановката се състоя на 30 септември в хасковския театър, като всички билети се разпродадоха светкавично. Първото следпремиерно представление бе на 2 октомври.

Пловдивчани ще имат възможността да се посмеят от сърце на комичните ситуации. Много въпроси търсят своите отговори. Живеем или се преструваме? Мечтаем или само сънуваме?

Има ли разлика между горе и долу? Но, всъщност, животът е едно голямо казино.

И всеки сам избира цвета, на който да заложи. И каквото стане! Всичко това във „Веселата карета“, поднесено със смях до небето и малко сълзи.

 

Подобни статии

Top