Димитър Тонев: Благодаря ти, Тодор Неделев! - DC news

Димитър Тонев: Благодаря ти, Тодор Неделев!

Благодаря ти, че запали няколко поколения подред, толкова много деца по „жълто-черната“ идея, никой не може да ти отнеме прозвището „легенда на Ботев“

Благодаря ти, Тодор Неделев! Така се обърна към трансферирания в Лудогорец бивш свой съотборник в Ботев (Пловдив) един от любимците на „канарчетата“ Димитър Тонев. Футболистът в момента е преотстъпен под наем в Пирин (Благоевград) и използва социалните мрежи, за да се обърне към напусналия Коматево роден национал.

Ето какво написа ДимитърТонев във Фейсбук:

„Благодаря ти, Тодор Неделев!

Благодаря ти за тези 289 мача за Ботев, благодаря ти за тези 84 гола за Ботев, благодаря ти за тези 91 асистенции за Ботев, благодаря ти за Купата и за Суперкупата, благодаря ти за емоциите в евротурнирите, благодаря ти за незабравимите мачове на „Колежа“, благодаря ти за гола от центъра, благодаря ти, че 10 сезона си кошмар за „черно-белия“ фен… и пак ще бъдеш!

Благодаря ти, че запали няколко поколения подред, толкова много деца по „жълто-черната“ идея. Никой не може да ти отнеме прозвището „легенда на Ботев“, защото се нареди до имена като Чико, Петьо Зехтински, Коце Костадинов, Бенкса, Хозово, Хвойна, Тумби, Пачев, Вичев, Младенов, Пашев и др.

А тези, които те нарекоха „предател“ и се обърнаха срещу теб, те предадоха първо себе си и същите тези ще те аплодират първи, когато се завърнеш в Ботев… на „Колежа“. Предателите не си тръгват със сълзи, предателите не отказват безброй неустоими оферти от топ клубове, за да останат верни, защото аз не се сещам за такъв футболист, особено в България. Предателите си тръгват първи, когато времената, през които ти премина, станат трудни за клуба. Но знай, че има и много, които са зад теб и ще те подкрепят винаги.

Желая ти успех, брат, и да си здрав. Покажи какво можеш! БОТЕВИСТ ЗАВИНАГИ!“

Подобни статии

Top