Динамо (Москва) е с най-доброто срещу Марица (СНИМКИ)

Шампионът на Русия дойде с най-големите си звезди за мача от група „Е“ срещу българския шампион тази вечер

Съперникът в Шампионската лига на българския шампион Марица (Пловдив) – Динамо (Москва), който е първенец на Русия, пристигна в Пловдив с пълен състав.

Шампионът на Русия дойде с най-големите си звезди – руската националка, двукратна европейска шампионка и капитанка на тима Наталия Гончарова, разпределителката на националния отбор на САЩ Лорън Карлини, която тази пролет спечели Шампионската лига с предишния си тим от Италия – Игор Горгондзола (Новара), и опитната посрещачка на чешкия национален отбор Хелена Хавелкова.

В отбора са и три състезателки, които не таят добри чувства към Марица – руската националка Екатерина Ефимова, Виктория Чаплина и Яна Манзюк. Те бяха в състава на руския Енисей (Красноярск), който преди две години беше отстранен от маричанки в третия кръг на Шампионска лига, което осигури първото историческо класиране на Марица в групите на най-силния европейски клубен турнир.

„Чувствам се отлично в Пловдив. Очаквам победа“, заяви голямата звезда на отбора Наталия Гончарова.

„Марица е много добър отбор, който ще се постарае да направи добър мач срещу нас пред собствената си публика. Да си фаворит не е трудно, но трябва го показваш във всеки мач“, заяви старши-треньорът Александр Сукомел.

Руският отбор проведе официалната си тренировка в зала „Колодрума“ в часа на мача 18:30.

Двубоят между Марица и Динамо от Група „Е“ в Шампионската лига е тази вечер от 18:30 часа в зала „Колодрума“.

Подобни статии

Top