Динко Хоркаш: Публиката на Локо е най-добрата в България! (ВИДЕО) - DC news

Динко Хоркаш: Публиката на Локо е най-добрата в България! (ВИДЕО)

Вратарят определи отбора като едно задружно семейство, вярва в победата над ЦСКА 1948

Динко Хоркаш е от скоро в Локомотив (Пловдив), но вече впечатли със своите силни изяви под рамката на вратата.

Стражът на „черно-белите“ даде интервю за клубния сайт преди срещата с ЦСКА 1948 в понеделник.

Той сподели как се е стигнало до трансфера му в Локомотив, изрази възхищението си от феновете на тима и сподели очакванията си за срещата с „червените“.

„Преди бях играч на Динамо (Загреб). Когато офертата от Локомотив дойде, аз я приех, защото разбрах много добри неща за града, за клуба и за това, че са спечелени много трофеи в последните сезони.

Когато дойдох тук видях, че съблекалнята е като едно голямо семейство. Всички ме приеха много бързо. Треньорите са много добри. Очакванията им към нас са големи, но смятам и знам, че можем да ги оправдаем.

Когато бях титуляр за първи път за Локомотив, аз усетих магията на феновете. Те са невероятни! Смятам, че имаме най-добрите фенове в България. Те са нашият дванадесети играч във всеки мач. Разчитаме на тях и им отвръщаме с добри игри.

Предстои ни много важен и труден мач срещу ЦСКА 1948. Много добър отбор, който се представя солидно в България, но ние сме домакини, ще играем пред нашите фенове и съм на мнение, че можем да спечелим“, каза Хоркаш.

Подобни статии

Top