Директор на Ботев участва в международен семинар за стадионите - DC news

Директор на Ботев участва в международен семинар за стадионите

Главният изпълнителен директор по инфраструктурата и развитието Алексий Жиковин се изказа активно по темата: „Максимизиране на приходите от стадионите – 365 дни в годината“

Алексий Жуковин, главен изпълнителен директор по инфраструктура и развитие на ПФК Ботев (Пловдив) взе участие в международен футболен семинар в Португалия, съобщи официалната страница на пловдивчани. Целта на срещата беше дискусия за максимално ефективното експлоатиране на футболните стадиони. Жуковин се изказа активно по темата: „Максимизиране на приходите от стадионите – 365 дни в годината“.

Заедно с ръководителя на инфраструктурния отдел на „канарчетата“, редом до него бяха представители на английския Тотнъм, Евертън и италианския Удинезе.

Семинарът Thinking Football Summit е водещ проект в европейски мащаб, който има за цел да дебатира професионалната футболна индустрия, включвайки международно известни лектори във футболната сфера.
Събитието има за цел да популяризира корпоративната и бизнес страна на футбола, което е уникална възможност за укрепване на връзките със спонсори, партньори, заинтересовани страни, международни гости, а също и със спортните дружества и основните институции на професионалния футбол.

Чрез подобрен залог върху технологиите, иновациите, развлеченията и работата в мрежата, Thinking Football Summit има за цел да събере фенове, студенти, компании и футболни професионалисти.

Както е известно, Ботев (Пловдив) се опитва да завърши стадион „Христо Ботев“, съборен напълно през 2014-а година. Вече седем години тимът играе мачовете си на базата в Коматево, а строежът се рестартира на етапи, но все още е далече от крайното завършване.

Подобни статии

Top