Директорът на ОУ „Алеко Константинов“ е с COVID-19

Областният кризисен щаб разпространи редовната актуална справка за разпространението на коронавируса в детските и учебни заведения на Пловдив и областта

ЕГ „Пловдив“ – на 19.10.2020г. е диагностициран ученик от карантинираният 11 Е  клас, последното му посещение в училище е било на 8.10.2020 .

ОУ „Алеко Константинов“ в Пловдив – на 19.10.2020 е диагностициран директорът на училището Красимир Ангелов. Последно той е преподавал на 14.10.2020, използвал е лични предпазни средства, не се налагат допълнителни противоепидемични мерки.

На 19.10.2020 е диагностицирано дете от 1 Г клас, детето е под карантина като контактно на свой родител, последно посещение в училище – 16.10.2020. Предписание за завишаване на контрола по спазване на противоепидемични-те мерки, завишаване кратността на дезинфекцията и правилната и постоянна употреба на лични предпазни средства и карантина на контактните  деца и педагогически персонал от класа на заболялото дете.

СУ „Патриарх Евтимий“ в Пловдив – на 19.10.2020 е диагностициран ученик от 7 А клас, последно посещение в училище – 16.10.2020. Предписание до директора  за завишаване на контрола по спазване на противоепидемичните мерки, завишаване кратността на дезинфекцията и правилната и постоянна употреба на лични предпазни средства и карантина на контактните  ученици.

ОУ „Васил Левски“ в Хисар – на 19.10.2020 диагностициран ученик от 3 клас. Предписание до директора за завишаване на контрола по спазване на противоепидемичните мерки, завишаване кратността на дезинфекцията и правилната и постоянна употреба на лични предпазни средства и карантина на контактните  деца и педагогически персонал от класа  и занималнята на заболялото дете.

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Карловозаболяло дете от 2 клас. Предписание до директора за завишаване на контрола по спазване на противоепидемичните мерки, завишаване кратността на дезинфекцията и правилната и постоянна употреба на лични предпазни средства и карантина на контактните  деца и педагогически персонал от класа  и занималнята на заболялото дете.

Случаите се проучват и се вземат съответните противоепидемични мерки.

Подобни статии

Top