Директорката на ДГ „Биляна“ с почетен знак от кмета на район „Източен“

Тотка Ламбрева се пенсионира след 20 години в детската градина

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов отличи с почетен знак и специален поздравителен адрес директора на ДГ „Биляна“ Тотка Ламбрева във връзка с нейното пенсиониране. Отличието беше връчено на специална церемония в районната администрация в присъствието на служители и ръководство, като специален акт на уважение към дългогодишната успешна работа на директора.

„В работата си си Вие преодоляхте много трудности, но винаги професионално решавахте всеки
възникнал проблем и поставяхте на първо място интереса на децата и родителите. Вие сте създали прекрасен екип от педагогически специалисти, който е пример за подражание в средите на предучилищните институции и това е видно от многобройните положителни отзиви на
родителската общност“, се казва в поздравителния адрес на районния кмет. Той допълва
приветствието си с пожелание за здраве, щастливи дни.

Тотка Ламбрева на свой ред благодари за високото отличие за нейната работа в продължение на 20 години в ДГ „Биляна“ с думите, че това са били най-хубавите години от нейната професионална кариера. И досега в детската градина активно се работи в областта на изобразителното изкуство, а в последните три години тя беше част от големия образователен проект „Растем заедно“ по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, реализиран от районната администрация. Последният успех за детската градина са спечелените три първи места в конкурса за най-добро коледно тържество към Националния дворец на децата в София, където международно жури е присъдило призовите места в категориите за първа, втора и четвърта група.

Подобни статии

Top