DISTURBED подкрепиха хората със зависимости на HILLS OF ROCK (СНИМКИ И ВИДЕО)

Над 14 хиляди фенове подивяха на превърналата се в блато Гребна база с любимците си

Метъл групата DISTURBED подкрепи феновете си със зависимости, дошли да куфеят с тях на основната сцена на Hills of Rock снощи. След като подгряха публиката на наводнената Гребна база с първите си парчета, музикантите отдадоха почит към десетките си колеги, починали заради злоупотреба с наркотици или алкохол, а също и към всички, страдащи от различни зависимости.

„Нека всички, които имат някаква зависимост, да вдигнат ръце“, извика фронтменът на бандата Дейвид Дрейман от сцената. А когато поне половината от присъстващите над 14 хиляди фенове вдигнаха ръце, той допълни: „Не сте сами!“ и заби с колегите си A Reason to Fight. Буквалният превод на заглавието на парчето е „Причина да се бориш“, а всички присъстващи запяха заедно с музикантите.  Което пък не попречи на хора от публиката да запалят цигара с марихуана точно по време на култовото парче.

Дрейман изброи всички свои самоубили се или починали заради зависимости колеги

– Кийт Флинт от Продиджи, Крис Корнел, Честър от Линкин парк и др. Той отдаде дан и на тези, които страдат от депресия, добавяйки, че психичното заболяване засяга все повече хора.

DISTURBED бяха хедлайнери в първата вечер на Hills of Rock. Участието им е част от европейското турне на бандата тази година и представя най-новите им парчета от последния албум EVOLUTION. Музикантите обаче не пропуснаха да изпълнят и любимите на феновете си песни, като сред тях бяха кавъра на GENESIS Land of Confusion, Stricken, а накрая изпълниха на бис The Sound Of Silence, The Light и Down with the sickness.

1 2 3

Подобни статии

Един коментар

  1. untitled написа:

    Спрете да пишете глупости с цвл сензациа. Преинъчавате (дали нарочно или просто не сте разбрали) казаното от вокалиста на групата..

Top