Днес е най-важният ден през този месец

Новолунието във Водолей, което ни очаква днес (15-и февруари), ще ни донесе позитивна повратна точка в живота, както и глътката свеж въздух, от която се нуждаем след напрегнато начало на новата година.

Всички астрологични позиции, които бяха в сила досега бяха свързани с прошката и раздялата със стари навици и хора.

Февруари е месецът през тази година, в който няма да станем свидетели на Пълнолуние, което означава, че той ще ни донесе нов старт с още по-голяма сила от обикновено. Добре е досега да сме приключили с раздялата със старите неща и да се посветим на това да посеем семенцата на бъдещето, което бихме искали.

Това, че Новолунието е във Водолей ще направи процеса лек и изпълнен с надежда и любов.

Вече е време да помислим в по-едър план относно нещата, които ни се случват и да се фокусираме върху това как действията и думите ни влияят на хората около нас.

Ще трябва да се оттеглим от съзерцанието на своите мисли и чувства и да се отворим, за да видим нещата от друга перспектива.

В този смисъл връзките ни ще бъдат една от основните теми на това Новолуние и ще бъде необходимо да преосмислим дали това са хората, с които искаме да бъдем заобиколени. Вероятно е да задълбочите някои свои отношения в този период, а други да прекратите.

И в двата случая ще ви бъде най-полезно да бъдете искрени с околните и да им споделите какво точно чувствате и мислите. Особено важно е, ако възникне проблем в отношенията ви, независимо дали той е в интимната ви връзка, с приятел или с член на семейството, спокойно и без напрежение да го изясните чрез открита комуникация.

Най-често в откровените разговори успяваме да достигнем до истини, които преди това не сме виждали, успяваме да простим и да продължим напред излекувани от миналото.

1 2

Подобни статии

Top