Дневният център на КСУ „Свети Георги“ получи ценно дарение (СНИМКИ)

Областният управител Дани Каназирева и екипът на МБАЛ „Света Каридад“ осигуриха бягаща пътека за хората с уреждания към Комплекса за социални услуги

Областният управител на Пловдив и екипът на МБАЛ „Света Каридад“ дариха медицинска бягаща пътека за рехабилитация на Комплекса за социални услуги „Свети Георги“ в Пловдив. Средствата за уреда са осигурени от екипа на пловдивската болница; пътеката ще бъде използвана в Дневния център за лица с увреждания към комплекса.

Дани Каназирева благодари на ръководството на болницата и на лекарския екип за съпричастността и отношението към хората, които имат всекидневна нужда от рехабилитация и специфични медицински грижи.

„Радваме се, че имаме възможност да работим с институциите и да помогнем на центъра в грижата им за хората с увреждания“, коментира Мария Христева – маркетинг директор на болницата. От своя страна управителят на центъра Росица Георгиева изказа сърдечна благодарност за жеста. „Това беше една мечта за нас, непосилна за бюджета ни. Рехабилитацията е много важна за хората, които ползват нашите услуги“, допълни Георгиева.

Областният управител Дани Каназирева пожела здраве, светли празници и успешна 2020 година на всички потребители на социалните услуги в центъра и на работещите в него.

Подобни статии

Top