Добра новина за 12 улици в 5 родопски села

Общинското ръководство на „Родопи“ с благодарност към ВиК – Пловдив

Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов и неговият заместник Владимир Маринов отправиха благодарност към ръководството и служителите на ВиК-Пловдив за съдействието при реконструкцията и рехабилитацията на уличната мрежа в населените места от общината.

В капиталовата програма за тази година 12 улици в селата Браниполе, Брестник, Първенец, Крумово и Цалапица са заложени за основен ремонт, което включва и подмяна на водопровод и ВиК отклонения. Общата дължина на водопроводната мрежа, която трябва да бъде реконструирана е близо 3,5 километра.

Най-големият пътен участък, който трябва да бъде изпълнен е на улица „Хан Аспарух” в село Браниполе. Отсечката е с дължина 580 метра.

Искам да изкажа своята благодарност към управителя на ВиК – Пловдив инж. Спартак Николов, който се отзова на нуждите ни и успяхме да изпълним съвместно заложените обекти. Благодаря и на служителите на водното дружество за бързите и адекватни действие по време на строително-монтажните работи, заяви кметът на „Родопи“ Павел Михайлов и изрази надежда възможностите за съвместна работа с „Водоснабдяване и канализация“ – Пловдив да продължат и през следващата година.

Подобни статии

Top