Добрата новина: Десетки искат да помогнат на учителка с увреждане от Пловдив, загубила колата си

Автомобилът на Златка Терзиева е най-засегнат от зрелищната катастрофа в Пловдив, при която пиян младеж с колата си помете 5 други

Десетки поикаха да помогнат на жената с увреждане, чиито автомобил беше буквално премазан по време на зрелищната катастрофа в Пловдив, при която пиян младеж с колата си помете 5 други автомобила, предава NOVA.

Пиян шофьор помете 5 коли тази нощ в „Тракия“

Автомобилът на Златка Терзиева е най-пострадалият. 65-годишната пенсионирана учителка по математика все още е в шок. Щетите изглеждат непоправими.

За нея автомобилът е от първа необходимост. Жената, която е инвалид, допреди два дни е разчитала единствено на старата си кола, за да се придвижва навън. Ден преди фаталния инцидент платила данъка на автомобила, минала технически преглед и заплатила паркомястото до блока си.

След като описали щетите, от застрахователната компания й обяснили, че на този етап не могат да й изплатят и стотинка обезщетение. Трябвало да мине дългата процедура – първо делото срещу виновния шофьор, после решението на съда, след това да се заведе граждански иск срещу водача и на по-късен етап да се определи паричната премия.

1 2

Подобни статии

Top