Добри новини от "Лаута" - изчистени са заплатите! - DC news

Добри новини от „Лаута“ – изчистени са заплатите!

Единият от собствениците Адам Сотков е покрил и голяма част от дълговете на клуба към НАП

Добри новини дойдоха за феновете на Локомотив (Пловдив) от Лаута! В последните седмици собственикът на клуба Адам Сотков и екипът му са предоставили голяма сума пари за заплати на футболисти и служители и са изчистили огромна част от дълга към НАП. Това са съобщили на неформална среща с фенове на „черно-белите“ част от лидерите в тима. Футболистите са били категорични, че в момента обстановката около отбора е много спокойна и комуникацията между ръководството от една страна и спортно-техническия щаб и футболистите от друга, е перфектна.

Локо се намира в позитивна серия след победа над съименниците от София с 1:0 и епично равенство 1:1 с ЦСКА на „Армията“. Настроението на всички в тима е приповдигнато и очакванията са за нова победа в домакинския мач с Берое в понеделник.

Хора от постоянното присъствие на „Лаута“ са категорични, че засега няма никакви индикации притежаващият 50 процента от акциите в клуба Христо Крушарски да участва по какъвто и да е начин в издръжката на клуба. Саморекламиращият се по медиите като „завърнал се на бял кон“ бизнесмен все още не е дал и един лев за Локомотив. Слуховете в града под Тепетата са, че изобщо не се знае дали някога това ще се случи, предвид негови проблеми в бизнеса. В абсолютен застой е и друг, широко рекламиран от Крушарски проект, да построи със собствени средства две игрища в квартал „Тракия“ за детско-юношеската школа. Към момента плановете вече са само за един терен и то с неясен срок за първа копка…

Подобни статии

Top