Домашна лаборатория за канабис откриха в Асеновград (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пловдивски криминалисти откриха марихуана и кокаин в дома на 42-годишен асеновградчанин

Домашна лаборатория за канабис откриха в Асеновград  пловдивски криминалисти, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. Марихуана, кокаин, електронна везна и празни пликчета, подготвени за опаковане на дози са иззети от два апартамента, обитавани от задържания 42-годишен асеновградчанин.

Двата апартамента са били в жилищна кооперация в Асеновград. От тях са иззети марихуана с тегло близо 300 грама, растения канабис в напреднал стадий на растеж, близо 10 грама кокаин и електронна везна, по чиято повърхност също са открити следи от марихуана и кокаин.

В банята на едното от жилищата криминалистите открили обособена лаборатория за отглеждане на марихуана, а в спалното помещение на същото жилище били открити 11 стръка канабис, оставени да съхнат.

В другия апартамент на задържания са открити кокаинът, електронната везна и празни полиетиленови пликчета, подготвени за опаковане на дози.

Мъжът, който е криминално проявен и в момента е в условна присъда, първоначално е задържан в ареста за срок до 24 часа, а впоследствие, с прокурорско постановление, за 72 часа.

Разследващите продължават работа по случая по указания, дадени от компетентната прокуратура.

Снимки и видео: ОДМВР-Пловдив

Подобни статии

Top