Допълнителен градски транспорт за Задушница

6 линии ще са с повече автобуси

За осигуряване на нормалното транспортно обслужване на гражданите на Голяма Задушница Община Пловдив пуска допълнителни автобуси по 6 линии от масовия обществен вътрешноградски транспорт.

С делнично разписание ще работят автобусни линии №7, 11, 25, 27, 36 и 66, като по линия №27 автобусите ще пътуват до траурен парк „Север“.

От ОП „Организация и контрол“ информират, че за времето от 07:00 до 18:00 ч. с отиване до Рогошките гробища ще се движат и автобусите по линия №25.

В този интервал от време идващите от район „Тракия“ автобуси ще правят завой надясно от бул. „Източен“ по бул. „Шести септември“ и през моста на Адата отново с десен завой по „Рогошко шосе“ ще продължат до траурния парк.

След това ще се върнат обратно, за да продължат по утвърдената транспортна схема. В посока към район „Тракия“ вместо да завият надясно по бул. „Източен“ автобусите ще продължат направо по бул. „Шести септември“, през моста на Адата и по „Рогошко шосе“ до гробищата, а след това с обратен завой ще се върнат, за да продължат по установения маршрут.

Подобни статии

Top