Дора Рангелова: Цвети може да изненада и Серина Уилямс!

Като пловдивчани можем само да се гордеем, че Пиронкова е наша съгражданка

„Като специалист съм страшно доволна от нейната игра. В третия сет бих казала, че беше безапелационна. С много агресивна игра, с много решителни, удари тя си спечели напълно заслужено срещата. Наистина, както всички коментират, това е феноменално – след 3 години отсъствие от корта, да се завърнеш и то по този начин, това доказва, че си невероятен спортист с невероятен характер. Ние можем само да се гордеем, че нашата съгражданка прави такива чудеса“, коментира победата на Цветана Пиронкова над Ализе Корне капитанът на България за „Фед Къп“ Дора Рангелова в предаването „Антена спорт“ на Радио Пловдив.

„Сервисът и форхендът на Пиронкова имат огромно подобрение. Видяхме колко уинъри имаше от форхенд, който при нея е малко по-слаб от бекхенда. Тя показа и от двете страни на корта невероятна класа, сервисът й беше на висота.

Използвам и възможността да поздравя нейния треньор и баща Кирил Пиронков, майка й и цялото й семейство, защото имат невероятен принос за това, което се случи вчера.

Сега предстои един много труден мач срещу една от най-добрите тенисистки в Тура, така че няма да бъде лесно. Но това, което тя показа снощи, на мен ми дава надежда, че можем да бъдем свидетели на поредната изненада. Искрено вярвам в нейните възможности и в нейната воля и характер“, добави Рангелова.

Подобни статии

Top