Дора Рангелова за Мико, Гришо, Цвети и Били Джийн Кинг къп

Григор възвръща старата си форма, радостна съм, че и Мико показва игра, достойна за нивото на АТП

Дора Рангелова гостува в епизод номер 23 на тенис подкаста на БНР „Начален удар“. Тя е бивша професионална тенисистка, а сега е спортен директор и главен треньор на ТК Локомотив (Пловдив). Капитан е на отбора за Фед къп, сега Били Джийн Кинг къп от 2008 година. Рангелова е майка на втората ни ракета Димитър Кузманов.

„Много съм радостна и за двамата ни (най-добри) тенисисти. Григор показа изключителна игра и мисля че възвръща спортната си форма от преди няколко месеца. Същото важи и за Мико, аз имах удоволствието да бъда с него в Барселона, когато спечели първата си титла от чалънджър. И съм радостна, че той показва игра, която е достойна за АТР турнирите и това може само да ни радва“, коментира тя успехите на Димитров и Кузманов в последните седмици.

Тя призна, че е имала колебания дали синът ѝ може да успее в тениса, но нещата са възможни, когато си трудолюбив и упорит. Дора Рангелова пожела на Кузманов, който вече е в Перу за участие в турнир, да сбъдне мечтата си да влезе в първата стотица на световната ранглиста.

Подобни статии

Top