Доц. Атанас Мангъров  в Перущица: Да отидеш да гласуваш не е по-опасно от това да отидеш до магазина

Найден Павлов, водач на 17 МИР от АБВ: Трябва да работим  срещу обезлюдяването на общините

Кандидатите за народни представители и водачи на листи  от ПП АБВ доц. Атанас Мангъров и Найден Павлов се срещнаха с жители на град Перущица.

С хората Найден Павлов, водач на листата на 17 МИР обсъди проблемите на общината и дебатира по актуалните политически теми. Заедно с него бяха Десислава Топалова, втора в областната листа за народни представители и третият в листата – Светозар Пейков.

Безработица и лоша инфраструктура тормозят най-много жителите на община Перущица.

„Общините ни обезлюдяват. Особено изразен отрицателен прираст се наблюдава в селата ни – тъжна и плашеща картина. Причините хората да напускат малките населени места е липсата на  достъп до медицински и аптечни услуги, както и места за развитие на децата ни”, коментира водачът на листата  на 17 МИР Пловдив област Найден Павлов. Пред хората той коментирам, че само чрез стимулиране на нов тип икономика, високопродуктивна, която да произвежда стоки и услуги с висока добавена стойност може  да се осигурят  работни места с достойно заплащане на труда, които биха задържали младите хора.

„ПП АБВ предлага политика за икономическо възраждане, изцяло нови данъчна и социална политики, достъпно и модерно здравеопазване”, коментира Найден Павлов, водач на 17 МИР.

По думите му само с екип от високообразовани, лоялни и чувствителни към обществените интереси хора, може да бъдат постигнати резултатите, които очакват хората от политиците.

Като безсмислени определи наложените епидемиологични мерки доц. Атанас Мангъров, водач на 23 МИР София.

„Цялото всяване на страх неминуемо ще отблъсне част от хората да отидат до утрните тази неделя, но  да отидеш да гласуваш не е по-опасно от това да отидеш до магазина, да се качиш на автобуса или някоя друга дейност от ежедневието ни. С тази разлика, че когато отидеш да гласуваш правиш нещо, с което ще вземеш решение върху живота си за следващите 4 години”, заяви доц. Мангъров.

В края на срещата кандидадатите за народни представители подариха традиционния Патриотичен календар, който ПП АБВ издава всяка година. Той съдържа бележити дати и имена от българската история.

Подобни статии

Top