Доц. Нарцис Калева-Ходжева с наградата в раздел „Ендокринология“ на Мисия Супердок 

Първото издание на Мисия Супердок – събитие, посветено на най-обичаните от пациентите лекари, се проведе в Пловдив

В Пловдив миналата вечер се състоя Церемонията по награждаването на най-обичаните от пациентите лекари МИСИЯ СУПЕРДОК. В иницативата на Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл бяха наградени лекарите, спечелили сърцата на своите пациенти.

В категория „Ендокринология“ наградата получи доц. д-р Нарцис Калева-Ходжева – специалист по обща педиатрия и детска ендокринология в Детската клиника на УМБАЛ “Св. Георги” и в Медицински център по детски болести и детска ендокринология “Палечка” в Пловдив с 38-годишен опит. Доц. Нарцис Калева-Ходжева получи своята награда от заместник-кмета Анести Тимчев.

„Високо професионално отношение към проблемите на пациентите! Бърза диагноза и адекватно и изключително резултатно лечение“, е само един от отзивите на стотиците благодарни пациенти и родители, гласували за доц. Калева.

„В годината на пандемията лекарите бяха в окото на бурята повече от всеки друг път. Обществото осъзна още по-ясно колко благородна е медицинската професия и всеки човек стана свидетел на саможертвите и всеотдайността, които изисква тя. Моментите на криза неизменно доказаха колко е важно да изразяваме своята благодарност – към всичко, което ни носи щастие и утеха, към близките хора, но и към онези медици, които са ни предоставяли професионална, но и човечна грижа за здравето независимо от обстоятелствата. Именно това е Мисия Супердок.

Мисия Супердок е своеобразен дълбок поклон към всички лекари-професионалисти, които са спечелили любовта, доверието и високата оценка на своите пациенти в година на изключителни предизвикателства! От своето създаване до края на 2020 год. в superdoc.bg са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез сайта и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на настоящата инициатива“, споделят организаторите, които са избрали 14 специалности, в които бяха наградени най-търсените и високо оценени от потребителите лекари. Медиците бяха отличени със специални награди и диплом.

Най-ценната награда за всички тях обаче беше искрената благодарност на пациентите.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top