Drawing Day за шести път в Пловдив

2015-06-05_225520

„Drawing Day – България – да рисуваме заедно!“  ще се проведе за шеста поредна година в над 14 града на страната /и в над 30 групи/.  Организатори на инициативата са Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“ и младежите от Центъра за работа с доброволци към РНБ „Иван Вазов”, а техни партньори са Лайънс клуб „Филипополис“ и Лео клуб-Пловдив.

Това е ден, в който можеш да покажеш на другите, че вярваш в уменията си да създаваш красота, да споделяш и да се чувстваш свободен, а това дава надежда за по-добро бъдеще, твърдят организаторите.

Drawing Day се ръководи от Пловдив и всяка година творим над важна тема. Сега ще се включим и в международния конкурс „Нарисувай увреждане”.

Днес участниците в Drawing Day ще рисуват в Пловдив,  в Цар-Симеоновата градина, до Пеещите фонтани, от 10:00 до 12:00 часа. След това те ще подредят импровизирана изложба между дърветата.

За всички участинци са предвидени награди, които ще бъдат връчени от зам.-кметът Петър Зехтински. Входът е свободен за всички желаещи.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top