Дрогиран джитка из Раковски

Пиян бил и шофьорът на обърнатата кола между Рогош и Маноле

26-годишен жител на Раковски бе спипан да шофира под влияние на наркотици, съобщи пресцентърът на ОДМВР-Пловдив. Младият раковчанин е хванат от полицаите през почивните дни. При проверката с драг чек, пробата му се оказала положителна.

За четирите почивни дни са образувани бързи производства срещу общо осем пияни и двама дрогирани водачи, заловени от служители на областната дирекция на МВР. Сред тях е и шофьорът на обърнатия по таван лек автомобил между селата Маноле и Рогош, за който DCNEWS вече ви съобщи. Той е шофирал с над 2 промила алкохол.

Тежка катастрофа край Пловдив (СНИМКИ)

С подобни стойности са били хванати също 37-годишна жена на ул. „Славянска“, 26-годишен мъж на ул. „Ландос“, както и 40-годишен шофьор на микробус, засечен в село Труд.

В Пловдив, на ул. „Дилянка“, 31-годишен е заловен да шофира с 2,74 промила алкохол, а 23-годишен бил седнал зад волана с 1,35 промила.

Междувременно на пътя Пловдив – Пазарджик 63-годишен управлявал автомобила си с 1,83 промила, а в село Дълбок извор 46-годишен водач бил с 1,26 промила.

Около кантон „Мурла“ на Подбалканския път под въздействието на наркотици пък бил 35-годишен шофьор.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top