Дрогиран с кока шофьор на съд, пробвал с подкуп две ченгета

Бутнал им 150 лв. под папката, върху която му пишели акт

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 32-годишен мъж за опит за подкуп на полицаи, шофиране след употреба на наркотични вещества и за държане на амфетамини. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура под тепетата.

На съд ще бъде изправен 32-годишен пловдивчанин с инициали Г.К., на 32 г., да това, че е направил опит да даде подкуп в размер на 150 лева на двама полицейски служители при ОД на МВР-Пловдив, за да не му съставят акт за административно нарушение. Причината – шофирал лек автомобил, марка „Ауди“, след употреба на кокаин. Освен всичко друго карал и без книжка, която му била отнета по съдебен ред за половин година.

На надрусания шофьор са повдигнати обвинения и за това, че в условията на повторност, след като е бил осъден с влязла в сила присъда за друго такова престъпление, е управлявал лек автомобил, марка „Ауди“, след употреба на наркотични вещества,  както и за това, че без надлежно разрешително държал в себе си амфетамини с общо нетно тегло – 0,158 грама.

32-годишният мъж бил спипан да шофира надрусан с кокаин

На 10 септември 2018 г., на Околовръстния път на гр. Пловдив,  двама полицаи се придвижвали по отсечката със служебните си мотоциклети. Те забелязали, че в насрещната пътна лента се движел лек автомобил, марка „Ауди“, който криволичел по платното. Ченгетата го спрели, след като подали звуков и светлинен сигнал. Автомобилът шофирал обвиняемият Г.К. 

1 2

Подобни статии

Top