Дубълът на Локо с класика като гост на лидера Несебър - DC news

Дубълът на Локо с класика като гост на лидера Несебър

Девета поредна победа за футболистите на Христо Телкийски, Гигант (Съединение) може да излезе начело при успех като гост на Спартак (Пловдив) днес

Отборът на Локомотив II (Пловдив) продължава с впечатляващото си представяне в Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” изковаха девета поредна победа в първенството, като този път сразиха с 3:0 лидера Несебър край морето.

Локомотивци поведоха в резултата в 59-ата минута. Кръстьо Банев нахлу в наказателното поле и асистира на Иван Арамазов за 0:1. В 62-ата минута пловдивчани удвоиха своята преднина. Сами Мехмедов изведе на добра позиция Петър Андреев, който не сбърка за 0:2. В следващите минути домакините от Несебър останаха в намален състав заради два червени картона. Крайното 0:3 бе оформено от Кръстьо Банев в 85-ата минута.

С тази победа момчетата на Телкийски и Златински са на 8-мо място в класирането с актив от 39 точки. Следващата среща на Локомотив II е гостуване на Саяна (Хасково) в неделя (19.03) от 15:00 часа.

Гигант (Съединение) може да излезе начело при успех като гост на Спартак (Пловдив) днес. Възпитаниците на Георги Мечечиев гостуват на „гладиаторите“ на Данаил Бачков от 15:00 часа на стадион „Пловдив“.

Локомотив Пд II
81  Кристиан Христов Томов – КАПИТАН – ВРАТАР
4  Видол Димитров Сейменски
9  Ефе Али Али
69  Александър Йорданов Георгиев
80  Габриел Георгиев Земярски
6  Сами Мустафов Мехмедов
8  Иван Илиянов Арамазов
7  Иван Василев Михайлов
20  Теодор Видолов Фърков
28  Васил Атанасов Църцев
11  Петър Димитров Андреев
 Резерви
1  Стилян Костадинов Иванов – ВРАТАР
18  Кръстьо Тони Банев
77  Антон Бориславов Коспартов
13  Тони Иванов Лесов
17  Марио Георгиев Начев
12  Иван Атанасов Величков
89  Кристиан Атанасов Орманов
3  Чавдар Димитров Благов
27  Тодор Ивайлов Нейчев

Главен Треньор: Христо Телкийски

Подобни статии

Top