Два дни до крайния срок за номинациите за Награди Пловдив!

Наградата се връчва за реален принос за развитие на културния живот на Пловдив

Отдел „Култура, археология и културно наследство“ на община Пловдив напомня, че от  1 април започна набирането на предложения – НОМИНАЦИИ за удостояване с „Награда Пловдив“ на творци, творчески колективи, културни, образователни и други институции за конкретно произведение, събитие или културен факт с реален принос за развитие на културния живот на Пловдив, реализирани през предходната 2019 година или за цялостен принос.

Крайният срок е 15 април, включително! Остават два дни, в които можете:

1.            Да отворите сайта на община Пловдив – www.plovdiv.bg (при отваряне на началната страница, ще видите долу в ляво на банер-лентата с надпис „Награда Пловдив“)

2.            Да прочетете Статута и да изтеглите формуляра

3.            Да го попълните съответния формуляр с Вашето предложение.

4.            След това го изпратете на мейла на „Отдел „Култура, археология и културно наследство“ – culture@plovdiv.bg.

Пловдивските творци заслужават да бъдат оценени за всичко, което направиха през изминалата, знакова за града ни 2019-та.

Категориите са 12.

Наградата за всяка от тях е 2000 лева, а за цялостен принос – 10 000 лева.

Предложенията за присъждане на Награда „Пловдив“ и на Специалната  награда „Пловдив“ се внасят от името на културни институти, образователни институции, неправителствени организации, медии, издателски къщи, културни оператори, други юридически или физически лица.

1 2

Подобни статии

Top