Два района в Пловдив без вода, ето къде

За една от авариите съобщи кметът на район „Източен“ Иван Стоянов

За голяма авария на водопровода на ул. „Ген. Радко Димитриев“ 13 съобщи вчера на официалната си страница кметът на район „Източен“ Иван Стоянов.

„Днес забелязах авария на водопровода на ул.“ген. Радко Димитриев“13 . Веднага позвъних на Управителя на ВиК Пловдив г-н Спартак Николов, който направи спешна проверка. Аварията е голяма и сега се прави организация за утре сутринта ВиК да започнат работа по отстраняването й.
Затова утре 01.02.2021г. (понеделник) няма да има вода в кв.“ Гладно Поле “ до 13-14 ч., както и ще бъде спрян хидрофорът на блока. Имам уверението на г-н Спартак Николов, че аварията ще бъде отстранена бързо, за да няма неудобство за живущите в квартала, за което му благодаря.“, пише Иван Стоянов.

Голяма ВиК авария до Полиграфията (СНИМКИ)

Вода няма да има също на ул. „Атанас Канарев“ и  ул. „Ген Кутузов“ в Пловдив. От „ВиК“ ЕООД гр. Пловдив уведомяват своите потребители на двете улици, че днес – 01.02.2021 г. (понеделник), поради превключване на нов водопровод от външна фирма, водоподаването в района ще бъде нарушено за времето от 09:00 ч. до 16:00 ч.

Дружеството се извинява предварително за създаденото временно неудобство.

Top