Двама души са арестувани по случая със залятата със сярна киселина гадателка в Пловдив - DC news

Двама души са арестувани по случая със залятата със сярна киселина гадателка в Пловдив

Задържаните са от Враца и са криминално проявени

Полицията задържа двама души за заливането с киселина на 52-годишната жена от Пловдив. Това съобщиха NOVA, като се позова на свои източници, близки до разследването. Арестуваните са от Враца и са криминално проявени. От прокуратурата обаче отказаха всякакъв коментар по случая.

Все още не е ясен мотивът за извършеното престъпление. Изясняват се детайли и дали задържаните са действали по поръчка, или става въпрос за лично отмъщение.

Гадателката Тони е залята със сярна киселина

Припомняме, че инцидентът стана във вторник в комплекс „Оазис“ в жк „Тракия“. Тогава, около 13.30 ч. е получен сигнал за залята с неизвестна течност жена в дома й. Впоследствие се оказва, че 52-годишната жена е известната гадателка Тони, а вчера от прокуратурата съобщиха, че тя е била залята със сярна киселина. Според социалната асистентка на жената, която е била в жилището, в дома й през незаключената врата е влязъл маскиран мъж. Помощничката е описала извършителя.

Жената е с изгаряния по лицето, както и по крака и ръката. Тя се намира в болница, а според лекарите, освен операция, ѝ предстои продължително възстановяване. Гадателката е и със съпътстващи заболявания. Тя е трудноподвижна след прекаран инсулт.

Снимката е илюстративна: GuliverGetty Images

Подобни статии

Top