Двама в болница след два побоя пред дискотека в Панагюрище - DC news

Двама в болница след два побоя пред дискотека в Панагюрище

Единият пострадал е в тежко състояние

В два поредни дни двама са с фрактури след сбиване пред панагюрска дискотека, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. В резултат на незабавните действия са задържани побойниците.

Около 4 часа сутринта в събота в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за сбиване пред входа на местна дискотека. Към заведението незабавно били насочени автопатрули. Пристигайки униформените установили, че е възникнало спречкване между 29-годишен мъж и друг 36-годишен, и двамата от средногорския град. В резултат на това по-възрастният нанесъл на опонента си силен удар в главата.

Пострадалият е транспортиран в местната болница в тежко състояние. Побойникът е задържан в ареста, а спрямо него е образувано досъдебно производство. За случая е уведомена Районната прокуратура в Пазарджик.

Следващият случай е от рано сутринта в неделя, когато на същото място бил намерен млад мъж в безпомощно състояние. Отзовалите се екипи на полицейското управление и Спешна помощ установили, че пострадалият е 35-годишен пловдивчанин. Той е транпортиран с линейка в близката болница и насанен с фрактура на лицето и комоцио.

В резултат на предприетите бързи действия е задържан 23-годишен от Панагюрище, който се оказал побойникът. Установени са и  свидетели на случилото се. Работата на разследващите продължава под надзора на прокуратурата.

Снимката е илюстративна: iStock/Getty Images

Подобни статии

Top